Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παίδες : Νέοι Χανίων-Πλατανιάς 2-3 (+photos)



Ένα ματς με πολύ ένταση αλλά και θέαμα, διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ανάμεσα στους Νέους Χανίων και τον πρωτοπόρο Πλατανιά για το Κύπελλο Πάιδων.

Οι Νέοι Χανίων μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Ψαράκης μετά από ωραία ενέργεια έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι του Καλοριζικάκη. Στην συνέχεια ο Αργυρουδάκης έχασε μια κλασική ευκαιρία για τον Πλατανιά με το πλασέ του να καταλήγει λίγο άουτ. Όμως στο 22' ο Λαδάκης έκανε το 0-1 για τον Πλατανιά μετά από κόρνερ.

Στο β'μέρος, ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και αποφασμένος για το "διπλό" και έκανε και το 0-2 με δράστη αυτήν την φορά τον Αργυρουδάκη. Όμως οι Νέοι Χανίων δεν είχα πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, ο Βουνάκης λίγα λεπτά μετά από την είσοδο του στο παιχνίδι, μείωσε σε 1-2 με ωραίο σουτ ύστερα από πάσα του Χαιρετάκη. Όμως ο Βουνάκης ήθελε να γίνει ήρωας και έτσι με άλλο ένα προσωπικό του γκολ έκανε και το 2-2. Όμως, ο Πλατανιάς μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Ντινάι έκανε το 2-3 και έφυγε με τους 3 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρωνται για το πέναλτυ που δόθηκε στα τελευταία λεπτά, αλλά και για τον χρόνο που κράτησε ο κ.Χάμπας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ :

Τελευταίες οδηγίες από τον  COACH

Τελευταίες οδηγίες από τον  COACH



Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του αγώνα, Λαδάκης

Ο τραυματίας του αγώνα, Σπύρος Βαγενάς, όπου θα μέινει μία εβδομάδα εκτός






Ο τερματοφύλακας των Νέων Χανίων, Κ.Κορωνάκης

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Καλοριζικάκης

Ο "παρολίγο ήρωας" των Νέων Χανίων, Βουνάκης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ...!!